Vabilo donatorjem

Vabilo donatorjem

Spoštovani,

smo OKO – Odbor za konopljo, aktivisti posamezniki, nevladne organizacije in krovna novoustanovljena Zveza na področju drog in njihove uporabe, ki se zavzemamo za vsestranskost uporabe rastline konoplje.

Obveščamo Vas, da v sredo, 1. junija 2016, na Kongresnem trgu organiziramo Shod za konopljo, saj menimo, da je treba opozoriti ne samo na pravice uporabnika, pač pa na vsestransko uporabo rastline Konoplje v industrijske, prehrambene ter terapevtske namene. Izvedli bomo pester program, s poudarkom na informiranju javnosti ter delavnicami.

Dogodek organiziramo iz lastnih prispevkov ter prispevkov somišljenikov, zato Vas pozivamo, da nam pomagate.

Zbiramo donatorska sredstva za izvedbo Shoda za konopljo.

Donatorji se v zameno za donatorska sredstva lahko predstavite na Shodu za konopljo s hostesami, ki delijo vaš reklamni material, ter postavite reklamne panoje.

Za donatorje, ki se odločite prispevati znesek v višini od 200 evrov navzgor bodo na razpolago bodo tudi 4 stojnice, pod skupnim imenom: DONATORJI, kjer lahko razstavite in promovirate svoje izdelke skupaj z drugimi donatorji.

Pozivamo Vas, da z odprtim srcem spoznate naš cilj pri osvobajanju rastline Konoplje in nam pomagate, da dogodek izvedemo čim bolj kvalitetno.

 

Opis programa oziroma dogodkov, ki se bodo predvidoma vrstili.

 

V upanju, da se nam pridružite, Vas lepo pozdravljam!

 

Naši kontaktni podatki v zvezi s sodelovanjem na dogodku in donacijami:
E- pošta: shodzakonopljo@gmail.com
Telefon:  041 415 547

 

Zveza NVO na področju drog in njihove uporabe
Odbor za Konopljo (NVO, strokovnjaki in posamezniki, ki se zavzemamo za končanje prohibicije nad rastlino Konopljo.)